Повідомлення про стан розрахунків населення за отримані послуги

Станом на 1 червня 2021 року загальна заборгованість населення за надані послуги перед КП "Жовкватеплоенерго" становить  3 680 000,00 грн.

Разом з тим, підприємству необхідні кошти для оплатити заборгованості за розподіл природного газу, паливно-енергетичні ресурси (природний газ, деревина, електроенергія), податки, заробітну плату, підготовку до настуного опалювального сезону, тощо.

Просимо Вас до 25 червня 2021 року погасити наявну заборгованість за надані послуги з централізованого опалення, у іншому разі підприємством будуть вживатись заходи для вирішення даного питання в судовому порядку, а також із залучення служби стягнення заборгованості.

Додатково Вам будуть нараховані судові витрати, інфляційні нарахування за весь період заборгованості та 3 % річних від суми боргу згідно із Цивільним кодексом України.

Відповідно до  Закону України "Про виконавче провадження", Вас буде внесено до Єдиного реєстру боржників України, що тягне за собою санкції, такі як заборона на вчинення будь-яких нотаріальних дій, заборона виїзду за кордон, відмова у наданні субсидії.

Дякуємо за розуміння.

З повагою. 

Адміністрація КП "Жовкватеплоенерго"