Оголошення щодо зміни плати за абонентське обслуговування

У зв’язку із зміною тарифів на теплову енергію та послуги з постачання теплової енергії на 2023-2024 роки та, відповідно, із зміною певних витрат, які згідно вимог чинного законодавства не включались до розрахунків тарифів на теплову енергію та послуги з постачання теплової енергії, оскільки віднесені до складу плати за абонентське обслуговування, комунальним підприємством “Жовкватеплоенерго” проведено розрахунки та встановлено плату за абонентське обслуговування з надання послуги з постачання теплової енергії, що застосовуватиметься з 01 жовтня 2023 року:

  • для абонентів м. Жовква у розмірі - 24,10 грн. (з ПДВ) у місяць на одного абонента з урахуванням витрат на обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії;
  • для абонентів м. Дубляни у розмірі - 19,78 грн. (з ПДВ) у місяць на одного абонента з урахуванням витрат на обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії.

Рахунки за жовтень 2023 р. з новою ціною плати за абонентське обслуговування, встановленою та введеною в дію з 01.10.2023, споживачі комунальної послуги за типовим індивідуальним договором, що є публічним договором приєднання про надання послуги з постачання теплової енергії м. Жовкви та м. Дубляни отримають у листопаді 2023 року.