Оголошення щодо зміни плати за абонентське обслуговування з 1 січня 2024 року

 

Відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 21.08.2019 № 808 "Про встановлення граничного розміру плати за абонентське обслуговування у розрахунку на одного абонента для комунальних послуг, що надаються споживачам за індивідуальними договорами про надання комунальних послуг або за індивідуальними договорами з обслуговуванням внутрішньобудинкових систем про надання комунальних послуг", з урахуванням збільшення розміру прожиткового мінімуму на 2024 рік, комунальним підприємством “Жовкватеплоенерго” проведено перерахунок вартості плати за абонентське обслуговування з надання послуги з постачання теплової енергії, що застосовуватиметься з 1 січня 2024 року:

  • для абонентів м. Жовква у розмірі - 25,24 грн. (з ПДВ) у місяць на одного абонента з урахуванням витрат на обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії.
  • для абонентів м. Дубляни у розмірі - 20,83 грн. (з ПДВ) у місяць на одного абонента з урахуванням витрат на обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії.